Tu știi ce o atrage pe o femeie la un bărbat?

E foarte puțin probabil să existe cineva care știe în totalitate ce anume găsește o femeie atrăgător la un bărbat. Oamenii sunt atât de diferiți și au atât de multe preferințe, încât o rețetă exactă nu va exista niciodată.

Cu toate acestea, există câteva trăsături comune care, cred eu, pe testate, pot crește șansele ca o femeie să fie atrasă de un bărbat, în mod visceral, uneori inexplicabil.

Sunt câteva principii vechi de când lumea, ce au de-a face cu timpurile în care oamenii trăiau în societăți tribale, în care supraviețuirea era esențială. Asocierea unei femei cu un bărbat care dădea dovadă de aceste trăsături îi creștea semnificativ șansele de supraviețuire.

Totul se întâmplă la nivel subconștient, deci să încerci să convingi o femeie că ai aceste trăsături e … neinspirat. În schimb, dacă ești bărbat, trebuie să le faci parte din identitatea ta, din construcția ta ca și om.

E vorba de principii care au de-a face cu acea parte primitivă din creierul nostru, care trece dincolo de orice explicație rațională.

Cu tot riscul de-a reinventa roata, hai să enumerăm câteva principii fundamentale care stau la baza atracției feminine.

Ce trăsături fac o femeie să fie atrasă, în mod visceral, inexplicabil de un bărbat?

Lista nu e în nici un fel exhaustivă sau atotcuprinzătoare. Dacă îți vin alte idei sau în completare, te invit să le lași sub formă de comentarii.

Deci…

 

Ce anume o face pe o femeie să fie atrasă de un bărbat?

O femeie va fi atrasă întotdeauna de un bărbat care are încredere în sine. Un bărbat care emană siguranță de sine, în tot ceea ce face. Și nu doar se laudă, ci chiar are o încredere în sine reală, profundă, pe care o emană prin toți porii.

E vorba de genul acela de atitudine, de calm și stăpânire de sine care spune eu știu ceva ce tu nu știi, dar dacă rămâi prin preajmă, voi face tot posibilul ca să afli. E genul acela de încredere în sine care o face pe femeie curioasă și să vrea să știe mai multe.

Ea e atrasă de un bărbat cu limite personale puternice

O femeie va fi atrasă de un bărbat care stabilește și respectă limite personale puternice, în legătură cu ce acceptă, atât într-o relație cât și în viață, în general.

Dacă bărbatul acceptă să fie tratat ca un preș, doar ca să fie cu ea, atracția ei va scădea frumușel la zero.

În schimb, o femeie va fi atrasă de un bărbat integru (în felul lui), care urmează un cod moral al său, personal, pe care-l respectă, indiferent dacă asta o poate supăra sau enerva pe ea.

Să ai un cod moral puternic, chiar dacă doar tu îl respecți, ține de limite personale puternice, care sunt esențiale în procesul de atracție.

De multe ori, un astfel de bărbat va fi dispus chiar să pună punct relației, dacă granițele lui personale sunt încălcate în mod repetat.

 

Va fi atrasă de un bărbat cu un scop puternic în viață

O femeie va fi atrasă de un bărbat cu un scop puternic în viață, cu o misiune pe care o urmează cu dedicație și perseverență. Și nu, acel scop nu poate fi relația cu femeia în sine, ci un scop care e mai presus de ea, de el, de amândoi.

O misiune personală, cu alte cuvinte.

Dacă e pus vreodată să aleagă între misiune și relația lui cu o femeie, acel bărbat va pune pe primul loc misiunea lui în viață.

 

Un bărbat care și-a acceptat pe deplin sexualitatea

Ea va fi atrasă de un bărbat care știe să creeze tensiune sexuală și, mult mai important, care știe cum să elibereze această tensiune. Preferabil în pat.

Un bărbat care știe cum funcționează corpul ei din punct de vedere biologic și știe să găsească butoanele pe care să apese, sau zonele erogene. Sau știe cum și are răbdare să le descopere.

Un bărbat care e bun la pat. Ce înseamnă bun la pat diferă de la caz la caz, dar în esență, e vorba de cineva care îi oferă ei ocazia să descopere ce anume îi provoacă plăcere pe plan sexual.

Multe femei nu știu ce le face plăcere sau le e rușine să descopere, din cauza condiționării sociale în care au fost crescute. Ele cred că e rușinos să își descopere corpul.

O femeie va fi mereu atrasă și-l va iubi la nebunie pe acel bărbat care-i va da voie și o va încuraja să își descopere dorințele și preferințele sexuale, fără să o judece.

Ea îl va iubi pe acel bărbat care-i va da voie să aibă orgasm după orgasm, chiar dacă el înca nu l-a avut.

Un bărbat care e conștient cât de importantă e polaritatea dintre un bărbat și o femeie, dinamica și joaca dintre energia masculină și cea feminină.

Un bărbat care știe atât când e momentul să fie primitiv, dar și când e momentul să fie tandru. De obicei asta se întâmplă în pat.

Un bărbat care știe să-și folosească în mod inteligent impulsurile sexuale primitive, pentru a crea tensiunea sexuală.

 

O să fie atrasă de un bărbat conștient și prezent

Un bărbat care-i oferă spațiul necesar pentru ca ea să fie cine e cu adevărat. Sau, dacă ea nu știe încă, cineva care o să-i dea voie să se descopere.

Un bărbat care e prezent când e cu ea, acolo în moment, chiar dacă ei sunt la cumpărături sau fac dragoste, acasă sau în mașină.

Un bărbat care face lucrurile să meargă înainte, dar care, în același timp, e conștient că totul s-ar putea sfârși în orice clipă. Când doi oameni devin conștienți de asta, se eliberează automat de presiunea lui trebuie să iasă bine.

Și dau voie lucrurilor să se manifeste în mod natural.

În esență, o femeie e atrasă de un bărbat care se simte bine în pielea lui, chiar dacă e într-o relație sau nu.

Nici măcar nu are nevoie de cuvinte pentru asta, pentru că totul se transmite prin sub-comunicare.

Un bărbat care nu are nevoie de ea ca să fie complet, deoarece e complet de unul singur, dar alege să fie cu ea pentru că-i face plăcere.

 

Va fi atrasă de un bărbat cu simțul umorului și care-i oferă un carusel de emoții

Un bărbat cu un simț personal al umorului, care glumește cu ea pentru că așa e el, pentru că-i face lui plăcere în primul rând și pentru că radiază acea stare de auto-amuzament oriunde se duce.

Un bărbat care își trăiește viața cu ușurință, așa cum îi este dat, un bărbat care are încredere în viață și o face să se simtă în siguranță, fără să folosească cuvinte.

Începând de la atracție și curiozitate până la o să-ți dau una de nu te vezi — dumnezeule ce mult te iubesc — să nu mă părăsești niciodată — cum ai putut să faci așa ceva?? — cu cine ai fost până la ora asta? — te iubesc nespus — nu te opri. 

Un bărbat care o face să simtă fluturi în stomac.

Un bărbat care știe să îmbine aroganța și umorul în dozele corecte.

Un bărbat care știe să-i apase butoanele emoționale, în joacă, parte a procesului de tachinare.

Un bărbat care știe să scoată la iveală fetișcana trăznită din ea și totuși să o facă să se simtă bine, pentru că totul e în joacă.

Un bărbat care știe cât de important e ca interacțiunea dintre ei să fie benefică pentru amândoi; ambii trebuie să fie pe plus, să se simtă bine, nu doar unul.

Întotdeauna trebuie să existe un schimb de energie pozitivă între ei, în primul rând la nivel emoțional.

El e ca un stejar cu trunchiul gros și ramuri puternice, iar ea e veverița care aleargă de sus în jos printre crengile lui. Când ei i se face foame, el poate să-i ofere nuci sau alune.

Un bărbat care o va da jucăuș afară din cameră dacă ea întrece limitele stabilite de comun acord sau dacă ea încalcă o graniță personală.

Un bărbat care e imprevizibil, dar cu care totuși se poate înțelege. Uneori.

În esență, ea va fi atrasă de un bărbat care, ca și polaritate, e complementarul ei la nivel energetic. Unele femei au o latură masculină mai pronunțată decât standardul. Iar unii bărbații sunt mai feminini. Între polii energetici opuși masculin — feminin va exista atracție întotdeauna.

 

2 Răspunsuri

  1. Bianca MC spune:

    Big like !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.