Schimbarea Carierei (PDF)

succes cariera pasi inteligenti

Această carte e pentru tine dacă

  • te simți blocat(ă) în job-ul actual și vrei să îl schimbi
  • vrei să faci o schimbare de carieră, dar nu știi care e următorul pas
  • ți-e teamă ce va crede lumea dacă renunți la job-ul actual
  • știi că meriți o carieră mai bună
  • vrei să treci de frică de schimbare a carierei

Descarcă PDF-ul

 

Ce spun cititorii?

Când am răsfoit e-book-ul pentru prima data (și cunoscându-l pe Dan) mă așteptam să fie o lectură plăcută, interesantă, însa nu mă așteptam să fie atât de intensă și revelatoare. Mă așteptam să fie încă unul din acele e-book-uri pe care le primești când îți lași adresa de mail și te înregistrezi pe câte un site.

Spre marea mea bucurie (și surpriză, recunosc), am descoperit un material bine structurat, cu informații extrem de valoroase și exacte. Am descoperit ceea ce nu prea găsesc în alte e-book-uri, și anume un ton extrem de personal, o poveste adevărată, o tranziție reușită de la o carieră la alta.

Pe tot parcursul lecturii am avut impresia că vorbește cu mine, că e în fața mea și îmi explică mie personal, ceea ce a făcut ca deschiderea mea, ca cititor, să fie și mai mare. Am găsit în e-book de la povestea lui, la etape concrete ce pot fi făcute pentru a-ți schimba cu succes cariera, la exerciții de auto-cunoaștere și la ponturi pentru a reuși.

Și am mai găsit încă ceva ce nu îți spune nimeni atunci când vrei să îți schimbi cariera: că e greu. E al naibii de greu. Și că trebuie să fii 100% hotărât că vrei să faci asta, în pofida tuturor obstacolelor ce îți apar și a părerii tuturor celor din jur (care deși îți vor binele, nu pot să înțeleagă ceea ce simți și ce te-a determinat să iei această hotărâre) și oferă câteva sugestii pentru a face tranziția mai ușoară.

Ce pot să mai spun despre e-book… ar mai fi o sută de lucruri pe care aș putea să le mai spun! Dar mă opresc aici și mai zic doar atât: CITEȘTE-L!!! Măcar din curiozitate, dar CITEȘTE-L!!! Garantez că îți va fi de folos!!!

Camelia M (traducător, Baia Mare)

 

Prima dată când am citit e-book-ul gratuit (recunosc că deja l-am citit de 3 ori) am rămas profund impresionată. Nu mi-am imaginat că un produs gratuit poate arăta impecabil atât ca forma cât și ca și conținut. Are o structură frumoasă, ușor de parcurs, cu o grafică prietenoasă și un conținut presărat cu citate, jocuri, recomandări, filmulețe. Merită citit! Spor în toate!

I.S. (economist, Baia Mare)

Descarcă PDF-ul