Dan Munteanu

Salut, eu sunt Dan Munteanu!

Dan Munteanu Vointa De Fier

Dezvoltarea personală face parte din viața mea de mulți, mulți ani deja.

Am citit cărți, am participat la seminarii și am aplicat ideile și strategiile care mi s-au potrivit.

Prin acest blog împărtășesc perspectiva personală cu cititorii mei.

Obiectivul meu este de-a oferi o perspectivă diferită, atipică, de-a motiva, de-a încuraja, pe cine e deschis la ce am de spus.

De ce?

Viața mea a fost atipică. Am avut de înfruntat și depășit provocări dificile.

 

Nu le știu eu pe toate.

Dar continui să învăț în fiecare zi, de la oameni mai inteligenți ca mine și de la oameni ca tine, care mă citesc, prin comentarii și idei.

Cu toții avem uneori nevoie de un mic imbold ca să ne înfruntăm cele mai mari temeri și să le depășim.

Te invit să citești blog-ul Voință De Fier.

 

Ce spun alții despre mine?

Dacă e un lucru pe care l-am învățat de la Dan în ultimii 10 ani de când îl cunosc, este că el crede în ceea ce citește, în informație de calitate, și nu se lasă până nu pune în aplicare și reușește ce-și propune. Câteodată e bine să treci peste vocea interioară ce-ți spune să renunți, să o ignori și să-i dai înainte. Așa face și Dan de când îl știu și-i merge foarte bine.

Ovidiu Lazăr, fondator Bani Din Bloguri, Cluj Napoca

 

Dan este o persoană foarte determinată, pasionată și implicată 100% în ceea ce face. Îmi place mult că toate sfaturile, ideile și exercițiile le-a pus în practică înainte să le recomande (cu alte cuvinte a cam testat tot pe propria-i piele).

Apreciez faptul că scrie cu plăcere, pune suflet și o face într-un mod profesionist. Este atent la fiecare detaliu și urmează toți pașii necesari pentru ca ceea ce ajunge la cititor să fie redat în forma cea mai bună, fără grabă, fără dorința de a găsi calea cea mai scurtă. 

Fiecare articol de pe blog trezește ceva în minte, mă face să-mi doresc mai mult de la mine, mă motivează, mă ghidează, îmi dă un impuls.
Îl recomand cu drag tuturor celor care simt nevoia să învețe să se autocunoască.

Ioana S, economist, Baia Mare

 

Deși îl cunosc pe Dan de aproape 2 ani, țin să menționez că este o persoană care m-a încurajat mereu să-mi finalizez proiectele.

Este un tip muncitor, creativ și îi place să încurajeze pe toți cei care doresc să se dezvolte.

Îi place să facă multe lucruri și este pasionat de mai multe domenii, printre care și dezvoltarea personală. Știu sigur că Dan a fost un bun programator și mai mult, mixează muzică.

Asta denota faptul că învață lucruri noi și vrea să evolueze continuu. Întotdeauna mi-a dat un impuls să continui, este un prieten care m-a responsabilizat.

Sunt sigur că va progresa cu acest site și va ajuta persoanele care doresc să își testeze limitele.

Voință de Fier este o resursă pentru toți cei care vor inspirație și curaj pentru a-și transforma viața într-una mai bună.

Țibrea Marian, producător muzical, Odobești

 

Curiozități Despre Mine

  • Pe la 17 ani, cântăream 130 kilograme. Sau mai mult. Nu știu exact cât, pentru că mi-era frică și rușine să mă mai cântăresc. Dar, în 14 iunie 2002, după un moment în care am simțit că nu mai aveam nimic de pierdut, m-am decis să slăbesc. 6 luni mai târziu, cântăream cu 40 kg mai puțin
  • Am început să citesc și să fac dezvoltare personală din 2003. Te invit să citești articolul Povestea mea de transformare personală. Vei descoperi motivul neașteptat care m-a atras în această direcție
  • De multe ori mă găsești prin cafenele, scriind articole sau contemplând la nemurirea sufletului. Oamenii mă inspiră. La fel și cafeaua de specialitate
  • Mai fac și colaje muzicale care îți pot da o stare de bine. Le poți asculta la https://www.mixcloud.com/dan-munteanu

 

Misiunea Mea

  • Sa te încurajez să îți asculți intuiția mai des
  • Să te motivez ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii
  • Să te ajut să îți eliberezi creativitatea
  • Să te facă să înțelegi cum obiceiurile tale îți modelează viața
  • Să trezesc în tine setea de cunoaștere, și de autoeducare , pentru ca tu să poți deveni cea mai bună versiune a ta

 

Comentarii Facebook